OBS Rozengaardsweide won de derde keer de eerste prijs en daarmee de wisselbeker. Foto: PR
OBS Rozengaardsweide won de derde keer de eerste prijs en daarmee de wisselbeker. Foto: PR

Tiende avondwandelvierdaagse en nieuwe wisselbeker

Welke groep verdient de nieuwe wisselbeker?

HENGELO – De tiende Hengelose Avondwandelvierdaagse vindt plaats van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni. De voorbereidingen zijn gestart, zeker omdat dit het tienjarig jubileum is, met een spetterende opening en meerdere verrassingen. Vanaf sportpark Het Elderink kunnen de deelnemers vier dagen lang starten voor routes van 5 of 10 kilometer. Het is ook mogelijk om één dag mee te lopen.

Pax Hengelo aan sportpark Het Elderink aan de Elderinkweg 5, is weer bereid gevonden om van hun schitterende locatie gebruik te mogen maken. Zoals wandelaars gewend zijn, wordt er gezorgd voor mooie wandelroutes en de sponseren, waar ze niet zonder kunnen, zullen de wandelaars weer van het een en ander voorzien.

De vrijwilligers zorgen dat er veilig kan worden gewandeld en bieden ondersteuning worden tijdens de 5 en 10 kilometerroutes. De eerste drie avonden is de start tussen 19.00 en 20.00 uur en op vrijdag zal de 10 kilometer om 18.00 uur en de 5 kilometer om 18.30 uur starten.
Bij terugkomst van de wandelaars, zal eerst de prijsuitreiking plaats vinden, waarna onder begeleiding van de Hengelose muziek korpsen de intocht plaats vindt. Bij terugkomst kan men de medailles in ontvangst nemen. De afsluiting zal in de kantine van Pax plaats vinden met DJ Jeffrey waar de beentjes weer van de vloer gaan.

De organisatie spreekt de hoop uit dat in de categorie groepen nog veel meer aanmeldingen komen. Gemiddeld wandelen er 700 a 750 wandelaars met dit evenement mee, dat hoopt de organisatie dit jubileumjaar te overtreffen. Bij de groepen heeft OBS Rozengaardsweide afgelopen jaar voor de derde keer de eerste prijs in de wacht gesleept en daarmee de wisselbeker mee naar huis genomen. Er is weer een mooie nieuwe wisselbeker aangeschaft voor de eerste prijs.

De voorinschrijving op 28 en 29 mei tussen 19.00 en 20.00 uur, zal dit jaar weer in de kantine bij Pax zijn. Over kosten wordt verwezen naar de website.
De organisatie is op zoek naar vrijwilligers. Aanmelden en vragen, via Joke Groot Roessink, 06-11097357 of mail avond4daagsehengelogld@gmail.com.


http://avondvierdaagse-hengelo-gld.nl/

Facebook: Hengelo gld. avondwandelvierdaagse

Meer berichten