Tijdens de Dokkie Disco zullen de danswedstrijden niet ontbreken. Foto: Marjan Lijftogt
Tijdens de Dokkie Disco zullen de danswedstrijden niet ontbreken. Foto: Marjan Lijftogt

Zwembad Steenderen houdt Bommetjeswedstrijd én Dokkie Disco

STEENDEREN - Het Burg. Kruijffbad in Steenderen is amper geopend en de eerste activiteiten staan al weer voor de deur. Zaterdag 18 mei is de altijd hilarische en sfeervolle bommetjeswedstrijd voor jong en oud. 's Avonds is aansluitend een swingende Dokkie Disco. Tussendoor kunnen de bezoekers genieten van een heerlijk Aviko-patatje met snack: het inmiddels beroemde Bommetjesmenu.

Bommetjeswedstrijd
Wie kan mega-bommen maken? Of misschien kun je er helemaal niks van maar vind je bommetjes maken gewoon leuk? Kom dan naar de grote bommetjeswedstrijd. De wedstrijd is vanaf 18.00 uur, aanmelden kan vanaf 17.45 uur. Het deelnemersveld is verdeeld in drie leeftijdsgroepen: t/m 9 jaar, 10–14 jaar en 15 of ouder. Het is zeker ook voor volwassenen, en dat vinden de kids natuurlijk helemaal geweldig! Er zijn weer mooie prijzen te winnen in alle categorieën. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, behalve de entree voor wie geen abonnement heeft.

Dokkie Disco
Een lekkere hap eten en dan knallen met Dokkie Disco van 19.30 – 21.30 uur. Dokkie Disco op zwembad Steenderen is voor jeugd van de basisscholen en de eerste paar jaar van het voortgezet onderwijs. DJ is dit jaar Sacha Reulink. Hij zorgt voor swingende muziek, er is geweldige onderwaterverlichting en natuurlijk zijn er ook weer heerlijke danswedstrijden. Het weerbericht ziet er voorlopig heel goed uit. Kortom: groot zwemfeest! Het zwemwater is ook tijdens Dokkie Disco natuurlijk 'gewoon' 28/29 graden. De disco-entree is 3 euro en A-diploma is verplicht. Uiteraard kun je ook deelnemen aan één van de twee activiteiten.


www.zwembadsteenderen.nl

Meer berichten