De Trekkebuuls bij Seniorenvereniging Hengelo - Steenderen. Foto: Marijke Cornelis
De Trekkebuuls bij Seniorenvereniging Hengelo - Steenderen. Foto: Marijke Cornelis

De Trekkebuuls bij Seniorenvereniging Hengelo - Steenderen

HENGELO - Woensdag 17 april was het een muzikale middag voor Seniorenvereniging S.H.S. Deze middag was harmonicagroep De Trekkebuuls met twaalf muzikanten en twee zangeressen te gast bij S.H.S.

Om 14.00 uur opende voorzitter Arnold Grotenhuijs de middag door iedereen welkom te heten en werd er een kop koffie of thee aangeboden. Na de koffie vulden de klanken van de harmonica en de zang van de zangeressen zaal Jansen & Jansen in Hengelo.

De Trekkebuuls begonnen met hun eigen Trekkebuullied gevolgd door vele bekende en minder bekende liedjes zoals Ganz in Weiss, Brandend Zand, Marina en Siërra Madre waarbij de armen omhoog gingen om mee te zwaaien. De aanwezigen konden mee zingen doordat op alle tafels een map met de teksten lag en uiteraard werd er volop gedanst. Onder aanvoering van Trekkebuul Theo werd er een polonaise gespeeld en daarmee zat de gezellige sfeer en vrolijkheid er goed in deze middag.
Na het muzikale optreden van De Trekkebuuls werd er een verloting gehouden waarbij lekkere prijzen zoals een Paasstol en een grote doos Merci chocolade gewonnen konden worden. Om 17.00 uur ging het weer huiswaarts na een zeer gezellige middag.

Op woensdag 24 april begint S.H.S. weer met de fietsmiddagen. Mooie fietstochten door de gemeente Bronckhorst met uiteraard de nodige pauzes onderweg waarbij iets lekkers genuttigd kan worden. De fietsmiddagen duren tot september. Hopelijk wind mee en mooi weer.

Meer berichten