Henk Beunk, Helma Snelooper en Gerda Reijnders treden op de poëzieklinkplek op het landgoed Enghuizen op. Foto: PR
Henk Beunk, Helma Snelooper en Gerda Reijnders treden op de poëzieklinkplek op het landgoed Enghuizen op. Foto: PR

Gerda, Helma en Henk op Hummelose Kunstwandelroute

HUMMELO - De dichters Helma Snelooper en Henk Beunk brengen samen met Gerda Reijnders op zondag 28 april poëzie en muziek ten gehore op de Kunstwandelroute van het landgoed Enghuizen in Hummelo. Het optreden vindt plaats van 14.30 tot 16.00 uur op de Poëzieklinkplek.

Gerda Reijnders zorgt de 28ste met haar harmonica (trekzak) voor een luchtige afwisseling bij de gedichten van Helma en Henk. Helma –van oorsprong Hummelose- is al vele jaren bij de nu jubilerende kunstwandelroute, de 20ste editie, betrokken. De Poëzieklinkplek bevindt zich aan de route op 200 meter van De Klevenhorst, de boerderij waar bij slecht weer naar toe wordt uitgeweken.

De Hummelose Kunstwandelroute is iedere zondag open tot en met de eerste zondag van Pinksteren (9 juni). Langs de 3,5 kilometer lange wandeling over het landgoed staan zo'n 30 kunstwerken.
De routebeschrijving annex catalogus van de Kunstwandelroute is voor 5 euro verkrijgbaar bij hotel 'de Gouden Karper' aan de Dorpsstraat 9 in Hummelo of bij café FF naar Steef, aan de Dorpsstraat 1. Deze locaties zijn tevens het begin- en eindpunt van de route.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden