Tijdelijk 'theater van de lach' op Rha

RHA – 'Alweer vals alarm!' is de titel van de klucht die op 17 en 18 mei op de planken gezet gaat worden door de toneelgroep van Olburgen en Rha. Deze klucht is geschreven door Erik Bok. Er zit veel vaart in de drie bedrijven en uiteraard zal er een waardige afsluiting zijn van een hectisch avondje. De zaal is om 19.00 uur open en om 19.30 uur begint het toneelstuk.

Doordat de locatie 'Kraantje Lek' niet meer beschikbaar is, hebben de toneelgroep en de Oranjestichting Olburgen-Rha naar een vervangende 'zaal' uit moeten kijken. Deze is gevonden op Rha. De schuur van de familie Van den Berg, Rhabergseweg 17, zal voor deze gelegenheid omgebouwd worden tot een 'theater van de lach'.
De speciaal opgerichte werkgroep doet er alles aan om dit tijdelijk theater aangenaam te maken maar het is wijs om rekening te houden met de en mei soms snel afkoelende avonden. Een extra trui of vest zal geen overbodige luxe zijn.
De entree voor beide dagen bedraagt 7 euro inclusief een kop koffie of thee. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis komen kijken.

Er wordt voor gezorgd dat er vóór de uitvoering, in de pauzes en na afloop consumpties gekocht kunnen worden. Er zal een toiletwagen geplaatst worden en in de buurt van de schuur zal een wei ingericht worden als parkeerplaats.
Bij deze is iedereen van harte uitgenodigd. De kaartverkoop is aan de deur.

Meer berichten