Kleinkoor Vinkenbuurt te gast bij UVV

HENGELO - Op woensdagmiddag 10 april was er in Ons Huis in Hengelo een gezellige muzikale middag van de UVV met medewerking van Kleinkoor Vinkenbuurt.

De voorzitter van de UVV Gradie Wentink opende deze middag door iedereen van harte welkom te heten en in het bijzonder het Kleinkoor Vinkenbuurt. Ze wenste iedereen een fijne middag toe en het koor veel succes.

De dames van het koor zagen er piekfijn uit, allereerst vertelden ze dat Vinkenbuurt een klein gehucht nabij Ommen is. Na een welkomstlied kwam de stemming er goed in met een potpourri van Indische liedjes, een medley van walsen, bekende deuntjes die iedereen mee kan zingen, een mooi gedicht over een droom, waar je stil van wordt en een hilarisch lied in dialect. Na een muzikale reis was het pauze om even voor de inwendige mens te zorgen en om lootjes te kopen. Het programma werd vervolgd met enkele Country nummers, Nederlandstalig repertoire, een gedicht in het dialect, nog enkele liedjes. De middag was snel om. Nog een extra toegift met de Rivers of Babylon, prachtig.

Tot slot van deze geslaagde gezellige middag met muziek en zang waar iedereen blij van wordt, bedankte Gradie Wentink de dames van het Kleinkoor Vinkenbuurt voor hun optreden en kon namens alle aanwezigen wel zeggen dat allen genoten hebben. Ze wenste iedereen welthuis en hoopte op een weerzien op de volgende activiteit van de UVV.

Op 8 mei in Ons Huis zal het duo Een en Ander met Erik Knoef en Anita Oldenhave de middag verzorgen. Aanvang 14.00 uur.
De UVV organiseert ook dit jaar weer een dagtocht, inclusief lunch en koffie/thee met gebak naar de Alblasserwaard met de molens van Kinderdijk. Een gids in de bus geeft uitleg over de molens. Vertrek op woensdag 26 juni om 10.15 uur vanaf Ons Huis in Hengelo. Voor informatie over kosten en opgave, bel 0575-461779 of 0575-461893.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden