Theatergroep Maskerade. Foto: PR
Theatergroep Maskerade. Foto: PR

Theatergroep Maskerade in De Bleijke

HENGELO - Theatergroep Maskerade komt op 23 april de theatervoorstelling Hartstocht en Hotspot spelen. Een humoristisch stuk over ouderen in een seniorenappartement in samenwerking met Lang Leve Kunst Van de Gruitpoort. Optreden is van 14.30 tot 16.00 uur.

De voorstelling gaat over ouderen die allemaal op eigen wijze, op zoek zijn naar geluk. Ze willen meer uit hun laatste levensfase halen en komen in actie. Dit leidt tot hartstochtelijke relaties en humoristische momenten. Zo is daar Olga Ooievaar die vroeger sportdocente was maar nu, op hoge leeftijd nog steeds elke dag traint. Of Hein Haan, voormalig kroegbaas die nog steeds wel van een borreltje houdt en Leopold, die het liefst de hele dag leest en naar klassieke muziek luistert. Ze komen tot de conclusie dat oud worden leuk is, zolang je er zelf maar een feestje van maakt!

Iedereen is van harte welkom om deze middag de voorstelling bij te wonen. Ook familie en andere belangstellenden zijn heel erg welkom. Voor meer informatie bel 0575-498200. De entree is 3,50 uur, inclusief een kop koffie en een consumptie.

Meer berichten