Sanne Molenveld met U're Kiddin'. Foto: Hoefafdruk.nl
Sanne Molenveld met U're Kiddin'. Foto: Hoefafdruk.nl

Voorjaarswedstrijden PC en RV Hengelo Gld

HENGELO - PC en RV Hengelo Gld. organiseert dit jaar wederom een aantal gezellige en sportieve dressuurwedstrijden. Op 19 t/m 22 april en 27 en 28 april worden deze op het eigen terrein aan de Banninkstraat 28-A in Hengelo Gld. gehouden.

Het eerste weekend, 19 t/m 22 april begint op vrijdag met de Bixie ponyruiters die vanaf vier jaar onder begeleiding een proef- of springparcours rijden. Vanaf zes jaar mogen ze dit doen zonder begeleiding en het is een genot om ze aan het werk te zien. Deze dag is er ook een fotograaf aanwezig zodat elke combinatie met een mooie foto naar huis kan gaan. Zaterdag, zondag, eerste paasdag en maandag, tweede paasdag starten de pony- en paardencombinaties in de BB tot M2 dressuur.

Het tweede weekend wordt gehouden op zaterdag 27 en zondag 28 april. Hier starten ook pony’s en paarden in diverse klassen tot en met de M2.

De wedstrijd wordt georganiseerd op het eigen terrein aan de Banninkstraat 28-A in Hengelo Gld. Zowel het losrijterrein als de rijbak zijn omheind en de zandbodems zijn in goede conditie. Er is voldoende parkeergelegenheid en in de kantine is er gelegenheid om na gedane arbeid wat te eten of te drinken. Tot slot er is een verloting waar leuke prijzen te winnen zijn. De vereniging hoopt op mooi weer, mooie sport en vele toeschouwers om er weer mooie wedstrijden van te maken.

Meer berichten