In het gemeentehuis van Bronckhorst in Hengelo Gld. komen onderscheiden inwoners bijeen. Foto: Liesbeth Spaansen
In het gemeentehuis van Bronckhorst in Hengelo Gld. komen onderscheiden inwoners bijeen. Foto: Liesbeth Spaansen

Speciale bijeenkomst voor onderscheiden inwoners op 25 april

BRONCKHORST/HENGELO - Op donderdagmiddag 25 april organiseert de gemeente Bronckhorst voor de vijfde keer een speciale bijeenkomst voor alle ere-burgers, inwoners in bezit van een bronzen haas en gedecoreerde inwoners (in het bezit van een Koninklijke Onderscheiding) van Bronckhorst. De uitnodigingen hiervoor zijn inmiddels verstuurd.

Inwoners die in een andere gemeente een Koninklijke Onderscheiding hebben ontvangen en verhuisd zijn naar Bronckhorst of onderscheiden inwoners die onverhoopt geen uitnodiging hebben ontvangen, zijn ook van harte welkom. Zij kunnen contact opnemen met het bestuurssecretariaat, via e-mail: bestuurssecretariaat@bronckhorst.nl of zij kunnen bellen naar de gemeente, 0575-750384, en ontvangen dan alsnog een uitnodiging.

De bijeenkomst staat in het teken van vrijwilligerswerk met bijzondere aandacht voor de activiteiten rond 75 jaar vrijheid, op weg naar 2020. Luitenant Generaal b.d. Mart de Kruif vertelt hier iets over. Hij is voormalig commandant Landstrijdkrachten en programmamanager van de stichting Coördinatie 75 jaar Vrijheid. Vanzelfsprekend staan ook een hapje en een drankje klaar en is er tijd om gezellig met elkaar na te praten. De bijeenkomst is in het gemeentehuis van Bronckhorst aan de Elderinkweg 2, in Hengelo Gld.

Meer berichten