Paasbrodenactie Sweder van Voorst Hummelo en Keppel

HUMMELO EN KEPPEL - Scouting Sweder van Voorst houdt zijn jaarlijkse Paasbrodenactie op zaterdag 6 april van 10.00 tot 13.00 uur. De scouts zullen de paasbroden huis aan huis verkopen in de dorpskernen van Hummelo, Keppel, Drempt, Baak en Toldijk.

Omstreeks 9.30 uur verzamelen de scouts zich op verschillende adressen waar ze de laatste informatie krijgen. Vandaar uit trekken ze door de dorpskernen met grote tassen en fietsen waarin de Paasbroden vervoerd zullen worden.
De scouts bedanken Bakker Wiltink uit Doetinchem voor het schenken van de doos waarin het Paasbrood is verpakt. Zo kunnen de Paasbroden op een mooie manier worden aangeboden.
De paasbroden kosten dit jaar 4 euro per stuk. Zo is het makkelijker voor de allerjongsten onder de scouts het juiste wisselgeld terug te geven. Gelukkig is er leiding en zijn er vrijwillige ouders om deze jonge verkopers te begeleiden. De Paasbrodenactie wordt traditiegetrouw afgesloten met broodjes knakworst en een gezellig samenzijn, zodat dan de laatste nieuwtjes uitgewisseld kunnen worden. Paasbroden vooruit bestellen is mogelijk via Cecile Willems, mail naar info@scoutingsweder.nl.


www.scoutingsweder.nl

Meer berichten