Na positieve reacties op Heel Holland Hakt komt er nu een tweede editie. Foto: Nick Peters
Na positieve reacties op Heel Holland Hakt komt er nu een tweede editie. Foto: Nick Peters

Tweede editie Heel Holland Hakt laat Toldijk trillen op haar grondvesten

TOLDIJK - Op 6 april zal het terrein van Vleesboerderij Garritsen voor de tweede keer veranderen in een overdekte dansvloer uit de jaren '90. Die avond wordt de tweede editie van Heel Holland Hakt gehouden.

Nike Air Max-jes, Citta's, bijzonder strakke haardrachten en strakke snelle beats. De kenmerken van een gemiddeld feest in het midden van de jaren '90.
Die kenmerken, aangevuld met een aanzienlijke licht- en geluidsinstallatie, special effects en artiesten die destijds de top van de hitlijsten domineerden vormen de ingrediënten voor Heel Holland Hakt.
DJ Paul Elstak zal voor de tweede keer naar Toldijk komen, Nakatomi en Charly Lownoise daarentegen zullen zich voor het Toldijkse publiek voor het eerst moeten bewijzen. Maar gezien hun staat van dienst bestaat er geen enkele twijfel of zij niet de pannen van dak zullen laten knappen. Local Hero DJ Roan zal net als vorig jaar het podium betreden om de hele avond naadloos aan elkaar te draaien.
Heel veel positieve reacties, en een goed gevuld terrein tijdens de eerste editie in 2018 waren reden genoeg voor de organisatie om door te zetten met deze formule. De kaartverkoop, die op eerste kerstdag startte, loopt gesmeerd. Er zijn slechts nog een paar honderd kaarten beschikbaar.
Wie ook bij dit feest der herkenning op Raveboerderij Garritsen aanwezig wil zijn, gaat naar de facebookpagina van Heel Holland Hakt of naar de website en koopt tickets voor slechts 18 euro in de voorverkoop. Tevens zijn fysieke kaarten verkrijgbaar in het café bij Big Bread de Seven Steenen. Aan de deur zijn ook kaarten te koop, maar daar betaal je 2 euro meer.


Facebook Heel Holland Hakt 2019

https://tickets.feestfabriek.nl/HeelHollandHakt2019

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten