John en Hilda Rutjes in de winkel die wordt omgebouwd naar een showroom. Foto: Liesbeth Spaansen
John en Hilda Rutjes in de winkel die wordt omgebouwd naar een showroom. Foto: Liesbeth Spaansen

RTV Rutjes in Steenderen gaat verder als Rutjes Elektroservice

STEENDEREN - Vanaf 1 april gaat RTV Rutjes in Steenderen verder onder de naam Rutjes Elektroservice. Door een veranderend beeld in consumentenland en door een toenemende vraag naar specifieke service, is besloten om de bedrijfsvoering aan te passen en daarmee een nieuwe weg in te slaan. Vrijdag 29 maart is de laatste officiële dag dat de fysieke winkel aan de Bronkhorsterweg geopend is. Daarna komt Rutjes Elektroservice bij de mensen thuis voor een advies op maat en het repareren van defecte apparaten.

Van winkel naar showroom
De bestaande winkel van de elektronica- en witgoedspecialist wordt omgebouwd naar een showroom. Hier kunnen klanten op afspraak advies krijgen met betrekking tot was- en droogapparatuur, koel- en vriesapparaten, vaatwassers, televisies en alle aanverwante zaken. Vervolgens levert Rutjes Elektroservice de producten en kunnen zij de installatie van de aankoop verzorgen.

Vertrouwde en bekende service
De bestaande werkplaats blijft in tact en zal de basis vormen van de vertrouwde en bekende service. De service die klanten al meer dan 25 jaar hebben ervaren. Voor reparaties kan men nog steeds bij Rutjes Elektroservice terecht. Hiervoor dient dan wel eerst telefonisch een afspraak gemaakt te worden. Tevens bieden zij ondersteuning met de aansluiting op het nieuwe glasvezelnetwerk in het buitengebied.

Uitverkoopzaterdagen
Op zaterdag 30 maart en zaterdag 6 april is de winkel aan de Bronkhorsterweg extra geopend voor de uitverkoop van klein huishoudelijke artikelen. Denk hierbij aan koffiezetapparaten, waterkokers, stofzuigers, staafmixers, grill- en tosti apparaten, (DAB+) radio's, scheerapparaten, föhns, batterijen, ledlampen en inktcartridges.


www.rutjeselektroservice.nl

Meer berichten