Een onderonsje van Michel Coenen met zijn publiek. Foto: Jan Oostland
Een onderonsje van Michel Coenen met zijn publiek. Foto: Jan Oostland

Vrolijke wijsjes, vrolijke meisjes

STEENDEREN/TOLDIJK – De heren stonden even langs de zijlijn tijdens de laatst gehouden Zonnemiddag van de Zonnebloem-afdeling Steenderen. Maar ook zij hebben genoten van het optreden van Michel Coenen. Hij bracht een programma met liedjes waarin steeds een andere meisjesnaam voorkwam.

Ruim 90 gasten lieten zich trakteren op een gezellige middag, niet alleen door Coenen maar ook door een legertje aan vrijwilligers dat voor de inwendige mens zorgde. Onder andere met een gebakje bij de koffie met het Zonnebloem-logo en het getal 70 erop. De landelijke Zonnebloem bestaat dit jaar immers 70 jaar.
Als jochie wist Michel Coenen het al: dat wil ik, liedjes zingen om mensen te vermaken. En dat is hem gelukt! De kokette Katinka van De Spelbrekers kwam voorbij. Niet direct een vaak gehoorde naam, maar er waren wel Annie's genoeg onder de dames om het 'tassie effe vast te houden'.
Bij gebrek aan een Sandra in de zaal werd een Nellie het middelpunt. In plaats van rozen bracht Coenen haar een bakje met hyacinten. Dat kwam overigens van de tafel met prijsjes voor de loterij. Toen Coenen een ander voor de medewerking een pak koekjes beloofde, ging de deur naar de prijsjestafel wel op slot ...
Hij sloot zijn optreden af met zijn lievelingslied: Manuela van Jacques Herb. En ook deze tranentrekker werd volop meegezongen en meegedanst op de stoel.
De middag werd afgesloten met een diner. Dat dat alle eer werd aangedaan hoeft nauwelijks vermeld te worden

Meer berichten