65 kinderen haalden hun diploma vorig seizoen voor het ZwemABC of Zwemvaardigheid. Foto: Jill Mellendijk
65 kinderen haalden hun diploma vorig seizoen voor het ZwemABC of Zwemvaardigheid. Foto: Jill Mellendijk

Zwembad Steenderen: hoe verder nu gemeentesubsidie stopt?

STEENDEREN - Wat heeft de hete zomer het Burg. Kruijffbad in Steenderen vorig jaar gebracht? Gaat het buitenbad het redden nu de jaarlijkse 37.500 euro subsidie stopt? Welke rol speelt de sporthal? De Stichting SCE Steenderen houdt een informatieavond voor iedereen die zwembad en sporthal in Steenderen een warm hart toedraagt: algemeen geïnteresseerden, zwemmers, sporters, niet-sporters, buren, vrijwilligers, vaste medewerkers, sponsors en donateurs. Welkom op maandag 25 maart om 20.00 uur in basisschool De Pannevogel in Steenderen.

Resultaten en plannen
De kersverse voorzitter, Jaap van de Vosse, zal de financiële resultaten van het afgelopen jaar voor zwembad en sporthal uiteenzetten. Marijke Melsert bespreekt de uitkomsten van het zwemles-tevredenheidsonderzoek en de daarop te nemen acties. De activiteitencommissie vertelt over haar nieuwe plannen en de verschillende vrijwilligersgroepen worden duidelijk op de kaart gezet.
In mei staat er een grote (broodnodige) donateurswervingsactie op stapel, ook deze actie komt uitgebreid voorbij.
En er is op de informatieavond een Grote Zwembadquiz met leuke prijsjes.

Zwemseizoen van de waarheid
Het zwembad en de sporthal draaien best goed, maar uit alles blijkt ook dat dit het seizoen van de waarheid wordt: de subsidie is gestopt, de vrijwilligers van het eerste uur hebben er vijf jaar hard werken opzitten en de eersten zijn inmiddels gestopt. Praat mee, denk mee of kom alleen luisteren over de voortgang van zwembad en sporthal. Iedereen is welkom en ontvangt een klein aardigheidje om het zwembad niet te vergeten.


www.zwembadsteenderen.nl

Meer berichten