Gerda Bosman (m.) en Dinie Klein Gotink - Hiddink (r.) worden toegesproken door voorzitter Rita van de Kamp. Foto: Willy Brandhorst
Gerda Bosman (m.) en Dinie Klein Gotink - Hiddink (r.) worden toegesproken door voorzitter Rita van de Kamp. Foto: Willy Brandhorst

Huldigingen bij vrouwenvereniging De Passiebloem

HENGELO - De Passiebloem, Christelijke Vrouwenvereniging Hengelo hield 20 februari haar eerste ledenjaarvergadering, nadat zij zelfstandig verder is gegaan vanuit de vrouwenvereniging de Passage. Meer dan de helft van de vrouwen bezochten deze avond waardoor het een gezellige bijeenkomst werd.

Twee leden van de vereniging werden door voorzitter Rita van de Kamp gehuldigd met een bos bloemen en een aandenken aan hun trouwe lidmaatschap aan de vrouwenvereniging. Dit was Gerda Bosman, zij is 60 jaar lid en is van 1998 tot 2005 bestuurslid geweest. Dinie Klein Gotink - Hiddink is 50 jaar lid, zij leidt al jaren met veel passie de creatieve club. De vereniging hoopt dat de dames nog lang lid mogen blijven.
Deze avond werd er ook afscheid genomen van twee bestuursleden. Willy Maandag, zij was zeven jaar lang secretaris van de vereniging en Rikie Abbink, zij heeft acht jaar de functie van penningmeester op zich genomen. Beide dames werden met een gedicht, toneelstuk bloemen en cadeaus hartelijk bedankt voor hun inzet.
Nog verder terugkijkend werd na de pauze een spel gedaan met jeugdfoto's van de leden. Wat natuurlijk ook een hoop oude herinneringen deed opleven. Kortom een geslaagde avond.

Maar na deze avond wordt weer vooruit gekeken. Alle leden hebben al eerder het nieuwe programmaboekje ontvangen met het hele jaar gezellige, vrolijke maar ook interessante thema's. Wie denkt: 'ik zal ook wel bij deze vereniging willen komen', schroomt niet en geeft zich op, want nieuwe leden zijn altijd welkom. Het is mogelijk eerst drie keer vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Opgeven kan door een telefoontje of mailtje naar het secretariaat; 06-52504029, secretaris.passiebloem@gmail.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden