Berdy Langeler vrijwilligster van het jaar ontvangt bloemen van bestuurslid Eric Melgers. Foto: D. Wullink
Berdy Langeler vrijwilligster van het jaar ontvangt bloemen van bestuurslid Eric Melgers. Foto: D. Wullink

Berdy Langeler vrijwilligster van het jaar bij tennisclub HLTC Het Elderink

Algemeen

HENGELO – Zaterdag 16 februari werd de jaarlijkse vrijwilligersmiddag van tennisclub HLTC gehouden. Circa 45 vrijwilligers inclusief aanhang waren aanwezig op deze door Herman Hiddink en Eric Melgers georganiseerde middag.

Voorzitter Paul Mokkink memoreerde in zijn openingswoord dat er heel wat komt kijken om de leden te kunnen laten tennissen. "Hierdoor kunnen we niet zonder de enthousiaste medewerking van de vele vrijwilligers. Een (nieuw) lid krijgt direct te maken met de vrijwilligers, of het nu de ledenadministratie betreft, het onderhoud van de banen, het nuttigen van een drankje in de kantine of de commissie die de nieuwe leden begeleid bij het tennissen."
Deze laatste commissie organiseert ook dit jaar weer de Slag om Baan 6 op zaterdag 9 maart. Inwoners die graag kennis willen maken met tennis kunnen zich hiervoor aanmelden.

Tijdens deze middag werd ook de vrijwilliger van het jaar in het zonnetje gezet. De eer viel dit jaar te beurt aan Berdy Langeler, die al jaren de gehele ledenadministratie verzorgt. Ze onthulde het bord 'Vrijwilligster 2018, Berdy Langeler' dat een jaar lang op een prominente plek in de kantine zal hangen. De gezellige middag werd afgesloten met een overheerlijk buffet van eetcafé Jansen & Jansen.


www.hetelderink.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant