Medewerkers Jim en Tom van café De Jongens zijn al helemaal klaar voor de après ski-party. Foto: Luuk Stam
Medewerkers Jim en Tom van café De Jongens zijn al helemaal klaar voor de après ski-party. Foto: Luuk Stam

Café De Jongens haalt Skihut Rotterdam naar Hengelo

Après Ski-party op zaterdag 16 februari.

Door Luuk Stam

HENGELO - De zaal van café De Jongens in Hengelo zal op zaterdag 16 februari geheel in Oostenrijkse sferen gehuld zijn. Die avond is de zaal het domein van de mannen van de Skihut Rotterdam on Tour. "En die gasten kunnen knallen", verzekert kroegbaas Marco Jansen. "Ze draaien de hits van nu afgewisseld met echte meezingers en maken er zo een geweldig feest van."

Dat zal gebeuren in een decor compleet met ski's, een gondel en danseressen. Uiteraard mogen ook bezoekers de skikleding aantrekken en met een grote skibril op de deur binnen stappen. Ook het personeel zal geheel in stijl achter de bar staan. "Het wordt hier die avond één grote après ski-bar", verzekert Jansen.

De laatste jaren kwam het er niet van, maar in het verleden stond hij zelf ook geregeld op de latten. "Hartstikke mooi om te doen", vindt Jansen. "En in de après ski is het altijd hartstikke gezellig." Van de Skihut Rotterdam hoorde de horecaondernemer via via. "Het leek me leuk om dat hier in het dorp ook een keer te doen."

De Après Ski-party begint op zaterdag 16 februari om 21.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop voor 7,50 euro verkrijgbaar bij eetcafé Jansen & Jansen en bij café De Jongens. Deze avond is toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden.

Meer berichten