Uitreiking van een cheque met Richard Enzerink, Ester Bloemendaal-Lubbers, Sindy Davidse-Lubbers en Henk Lubbers. Foto: Gerrit Meenink
Uitreiking van een cheque met Richard Enzerink, Ester Bloemendaal-Lubbers, Sindy Davidse-Lubbers en Henk Lubbers. Foto: Gerrit Meenink

Enzerink steunt ALS en Roparun

HENGELO – Enzerink BV uit Hengelo Gld. heeft tijdens een speciale bijeenkomst twee cheques uitgereikt. De eerste was voor de familie Bloemendaal die gaat zwemmen voor ALS en de tweede voor Stichting Achterhoekrunners, het team dat gaat lopen voor palliatieve zorg.

Amsterdam City Swim
Je zult toch een familie hebben met wie je een zeer goede band hebt, met wie je zowel fijne momenten, als de verdrietige momenten kunt delen, je er altijd voor elkaar bent. Maar wat nou als je samen ook sportieve uitdagingen zoekt en daar een goed doel aan kunt verbinden? De familie Bloemendaal heeft in 2017 een familielid verloren aan de ziekte ALS, ook wel zenuw-, of spierziekte genoemd. De familieleden willen zich nu inzetten voor onderzoek en behandelmogelijkheden voor patiënten met deze ziekte.
Drie familieleden gaan in september meedoen met de Amsterdam City Swim om zo geld in te zamelen. Enzerink BV uit Hengelo Gld. heeft hen, tijdens een bijeenkomst, een cheque overhandigd van 500 euro als beginbedrag voor dit mooie doel.

Roparun
Op dezelfde bijeenkomst heeft ook Stichting Achterhoekrunners een cheque ontvangen van 500 euro. Zij zetten zich in voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten door mee te doen met de Roparun. De estafetteloop van Hamburg naar Rotterdam vindt plaats van 8 t/m 10 juni.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden