Bianca Haverkamp (l), Annette Kok en Hans Oldhoven. Foto: PR
Bianca Haverkamp (l), Annette Kok en Hans Oldhoven. Foto: PR

Bridgers spelen duizend euro bijeen voor Zwembad Het Elderink

Algemeen

TOLDIJK - Op zaterdag 26 januari mocht Zwembad Het Elderink te Hengelo een bedrag van duizend euro incasseren. Dit was de opbrengst van het Goede Doelentoernooi dat de Bridgeclub Bronkhorst jaarlijks eind januari organiseert in zaal Den Bremer.

Met 42 paren verdeeld over drie lijnen was de groep deelnemers kleiner dan vorig jaar, maar dit deed niets af aan de gezellig sfeer. Verder was er een mooie prijzentafel. De wedstrijdleiding was zoals vanouds in goede handen van Ruud Bijloo. Voorzitter Hans Oldhoven sprak een welkom uit en gaf een korte uiteenzetting over de activiteiten van zwembad Het Elderink. Na de privatisering van de zwembaden in de gemeente Bronckhorst komt er veel neer op de vrijwilligers en blijft de aanschaf van nieuwe materialen en de vervanging van investeringen uit het verleden een grote zorg. Daarna kon omstreeks 13.00 uur het toernooi beginnen. In de pauze werden veel loten verkocht ten behoeve van de totale opbrengst en hiervoor waren twee mooie prijzen te winnen in de vorm van twee maal een dinerbon van Den Bremer alsook enkele flessen wijn.

Na afloop van zeven speelronden werd de balans opgemaakt en kon door Hans Oldhoven aan Anette Kok (zwembad Elderink) de cheque van duizend euro worden overhandigd. Anette was hier buitengewoon blij mee en kon nog kort vermelden voor welke doelen het bestuur van het zwembad dit bedrag denkt te gaan besteden.

De paren die in de uitslag op de eerste, de vijfde en de zevende plek eindigden, mochten een prijs gaan uitzoeken. De uitslag: Lijn A: gedeelde eerste plaats: Inge van Welij en Jonne van Welij alsmede Rina Wigman en Gerda Nulden, 3. Greet van Es en Marianne Vlijmincx. Lijn B: 1. Henk Wagenvoorde en Theo Middelkoop, gedeelde tweede plaats Hans Jansen en Joop Rutten alsmede Bert Botschuyver en Dinie Hartelman. Lijn C: 1. Hella Zwetsloot en Els Grandia, 2. Miny van der Zande en Ria Degen en 3. Desiree Bosman en Johan Hilderink.

Bridgeclub Bronkhorst bedankt de Regiobank Steenderen en Autobedrijf Melgers uit Steenderen voor het al jarenlang sponsoren van dit evenement en verder iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan het welslagen van dit toernooi.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden