Winnaar John Harmsen, tweede prijswinnaar Mark van der Weijden en voorzitter Herman Steentjes. Foto: Liesbeth Spaansen
Winnaar John Harmsen, tweede prijswinnaar Mark van der Weijden en voorzitter Herman Steentjes. Foto: Liesbeth Spaansen

John Harmsen wint onderling biljarttoernooi

STEENDEREN - Tijdens de feestdagenstop van de competitie heeft Biljart Vereniging De Seven Steenen haar jaarlijkse terugkerende onderlinge toernooi gespeeld. Het toernooi, dat dit jaar in Libre en naar het gemiddelde van de speler maal 30 gespeeld werd, was prima in elkaar gezet door Jos Sesink en Jos van Leussen. Zaterdagmiddag 12 januari won John Harmsen de finalewedstrijd.

Er werd gespeeld in drie poules. In de voorrondes streden de leden om de drie best geplaatsten per poule en de beste nummers twee over de drie poules door te laten gaan naar de halve finale en finale ronde. Naar mooie goede voorrondes, met sommige partijen van een zeer hoog niveau, waren de vier finalisten bekend.

Op zaterdagmiddag 12 januari mochten de vier heren, John Harmsen, Herman Steentjes, Mark van der Weijden en Sander Sesink in de halve spannende finales uitmaken wie in de grote finale zou mogen uitkomen. John en Mark mochten uiteindelijk strijden voor de hoogste clubeer. Onder grote belangstelling, de nodige spanning en heerlijke drankjes en hapjes geserveerd door Zhao, Liya en Imke moesten de twee heren, waarvan Mark voor het derde opvolgende jaar in de finale stond, uitmaken wie zich als winnaar van dit toernooi mocht laten kronen en zodoende voor een jaar zich de beste biljarter van de vereniging mag noemen! De spanning was om te snijden, maar het was uiteindelijk John Harmsen die terecht met de eer ging strijken.
Uit handen van de organisatie Jos en Jos mochten John en Mark hun prijzen in ontvangst nemen. Tevens had uitbater Zhau een leuke geste van het huis door de finalisten een zeer goed gevuld pakket aan te bieden. Namens de vereniging werd de organisatie bedankt voor een goed en leuk opgezet toernooi en een bloemetje aangeboden door de voorzitter Herman Steentjes.
De vereniging stelt de gastvrijheid van de familie Zhu, De Seven Steenen en hun medewerkers zeer op prijs.
Tussen dit toernooi door heeft op oudejaarsdag het traditionele potbiljarten plaatsgevonden, de deelname cq opkomst was dit jaar zelfs iets beter te noemen en de prachtige prijzen waren beschikbaar gesteld door de uitbater van De Seven Steenen de familie Zhu. Alles bij elkaar weer twee zeer geslaagde evenementen waarvoor wij Zhao en Liya dan ook hartelijk danken.
Uiteraard zijn nieuwe leden altijd welkom.

Meer berichten