Dian Worm (links van het bord) en Saskia Obbink (r.) van de Sponsorloopcommissie maakten het totaalbedrag Sponsorloop en Voetgolf bekend. Foto: PR
Dian Worm (links van het bord) en Saskia Obbink (r.) van de Sponsorloopcommissie maakten het totaalbedrag Sponsorloop en Voetgolf bekend. Foto: PR

3.222,95 euro opbrengst SV Basteom Sponsorloop

STEENDEREN - De SV Basteom Sponsorloop en Voetgolf op zondagmiddag 6 januari heeft maar liefst 3.222,95 euro opgeleverd ten behoeve van de realisatie van dugouts op de velden 2 en 3. Basteommers van jong tot oud hebben met elkaar dit geweldige bedrag bij elkaar gelopen.

Dian Worm en Saskia Obbink van de Sponsorloopcommissie maakten tijdens de aansluitende nieuwjaarsreceptie onder luid applaus van alle aanwezigen het totaalbedrag bekend. Het bedrag was meer dan gehoopt en droeg zeker bij aan de gezelligheid van de nieuwjaarsreceptie.
Dugouts op velden 2 en 3 zijn een lang gekoesterde wens binnen de vereniging, waarvan de kosten niet uit het lopende verenigingsbudget kunnen worden gehaald. Vandaar dat de vereniging een sponsorloop in combinatie met voetgolf voor alle leden, vrijwilligers en hardloopfans had georganiseerd.
Het is bedoeling om in eigen beheer de nieuwe dugouts te gaan realiseren, waardoor de kosten voor een groot deel uit deze geweldige opbrengst kunnen worden gefinancierd.
SV Basteom voorzitter Fred Monshouwer meldde op de nieuwjaarsreceptie eveneens dat Theo Besselink ook in het seizoen 2019/2020 aanblijft als hoofdtrainer van Basteom 1. Daarnaast werden drie aanwezige jubilarissen in het zonnetje gezet: Roy Mennink en Marcel Tankink, beide 25 jaar lid en Henk Offenberg die maar liefst 60 jaar lid is van SV Basteom en haar voorgangers vv Baakse Boys en SV Steenderen.

Meer berichten