Jarig Oranje Comité Vierakker-Wichmond en Sociï starten jaar gezamenlijk

Nieuwjaarsvisite en -wandeling

VIERAKKER/WICHMOND – Voor het Oranje Comité Vierakker-Wichmond staat het jaar 2019 in het teken van haar 100-jarig jubileum. Dit mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan, vandaar ook dat er diverse activiteiten georganiseerd worden. De eerste activiteit is een heuse nieuwjaarsvisite op zondag 13 januari. Voor de organisatie van de nieuwjaarsvisite heeft het Oranje Comité de handen ineen geslagen met de plaatselijke S.V. Sociï, waarvoor deze activiteit eenmalig in de plaats komt van de traditionele nieuwjaarsborrel. De nieuwjaarsvisite staat gedeeltelijk in het teken van een winterse wandeltocht. Start- en eindpunt zullen zijn op Sociï sportcomplex De Lankhorst.

Nieuwjaarsvisite en – wandeltocht
De organisatie nodigt iedereen die zich op wat voor manier dan ook bij Vierakker, Wichmond en/of Sociï betrokken voelt uit voor deze nieuwjaarsvisite met wandeltocht, die is uitgezet door de omgeving van Delden. De deelnemers worden meegenomen in de rijke historie van Vierakker en Wichmond. Er kan tussen 13.00 uur en 14.00 uur gestart worden aan de wandeltocht bij de kantine van Sociï, dit is voor jong- en oud en is bovendien gratis. Consumpties in de kantine van Sociï zijn wel voor eigen rekening. Onderweg zorgt de organisatie voor de innerlijke mens.

Activiteiten in de sporthal
Voor de jeugd zullen er tussen 14.00 en 16.00 uur in de sporthal activiteiten georganiseerd worden. Voor degenen die een wandeltocht niet zien zitten, heeft de organisatie vanaf 13.30 uur ook een programma in de kantine. Geen reden dus om de nieuwjaarsvisite voorbij te laten gaan.
Na afloop van de wandeltocht is er nog ruim de tijd voor een gezellig samenzijn in de Sociï-kantine. Rond 16.30 uur zal de organisatie een korte Nieuwjaarsspeech houden om de opening van het feest- en sportjaar compleet te maken. Om 18.00 uur wordt het geheel afgesloten en kan eenieder zijns weegs gaan om verder vooruit kijken naar een hopelijk mooi 2019.

Stamppottebuffet
Bij D'n Olde Kriet (DOK) staat vanaf 18.00 uur een stamppottenbuffet klaar. Wie daar na de nieuwjaarsvisite gebruik van wenst te maken, wordt verzocht zich daarvoor in te schrijven, zodat DOK een afdoende voorraad gereed kan hebben. De kosten bedragen 14,50 euro voor volwassenen en 9,50 euro voor kinderen. Opgeven kan via e-mail info@oldekriet.nl of telefonisch, 0575-441600.

Het Oranje Comité en Sociï hopen iedereen in groten getale te mogen verwelkomen op zondag 13 januari 2019.

Meer berichten