KBO-PCOB Hengelo sluit 2018 waardig af

HENGELO - Het jaar 2018 is alweer ten einde. Het is een goede traditie van de vereniging KBO-PCOB Hengelo om het jaar in kerstsfeer af te sluiten. Fijn dat ze dit in saamhorigheid met bijna 50 leden kon doen op zaterdag 22 december. De zaal bij Hotel Leemreis was prachtig en uitnodigend versierd.

De kerstviering stond onder leiding van Paul Zents. Het was een mooie viering met gebeden, verhalen en gedichten. Er was een speciaal kerstboekje gemaakt zodat iedereen volop mee kon doen.
In het afgelopen jaar waren er acht leden ontvallen. Mede door het noemen van hun namen en het aansteken van een kaarsje werd hierbij aandachtig stilgestaan.
Het parochiekoor onder leiding van Rob Mullink zong tijdens en na de viering prachtige liederen. Dit geeft altijd een bijzondere sfeer en wordt door de aanwezigen bijzonder op prijs gesteld.
Na de pauze met koffie en kerstkrans was het tijd voor het optreden van Anja den Bakker en Yvonne Beefting. Dit muzikaal duo zorgde voor sfeervolle zang van hoog niveau, waarbij samenzang ook niet ontbrak.
Tegen vijf uur volgde het uitgebreide Kerstbuffet, dat voortreffelijk smaakte. Ondertussen werd er volop bijgepraat en soms ook nieuwe contacten gelegd. De onderlinge sfeer was warm en bijzonder gezellig. Het dankwoord voor het heerlijke diner en de voortreffelijke bediening was zeer zeker op zijn plaats.
Aan het eind van de middag kon het bestuur terugkijken op een zeer geslaagde kerstviering. Dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt.

Meer berichten