Lions zamelt DE-waardepunten in voor Voedselbank. Foto: PR
Lions zamelt DE-waardepunten in voor Voedselbank. Foto: PR

Lions zamelt DE-waardepunten in voor Voedselbank

Algemeen

BRONCKHORST/REGIO - Lions Club Bronckhorst vraagt ook dit jaar weer aan inwoners van Bronckhorst om in december waardepunten van Douwe Egberts in te leveren. Daarmee wordt koffie gekocht voor de Voedselbank. Douwe Egberts steunt deze actie en gaat de donaties met 15 procent verhogen.

De inzameling is een landelijke actie, waaraan LC Bronckhorst ook dit jaar weer meedoet. Op diverse punten, veelal in winkels, staan speciale boxen waarin de punten kunnen worden gedeponeerd.
Koffie is een lang houdbaar product en wordt nauwelijks aan voedselbanken gedoneerd, terwijl deze daar juist om zit te springen. Deze inzamelingsactie is op meerdere plaatsen in Nederland een succes geweest de afgelopen jaren.
Lions Club Bronckhorst wil hiermee ook dit jaar weer haar steentje bijdragen aan de Voedselbank, die wekelijks pakketten verspreidt. Geselecteerde gezinnen, huishoudens en alleenstaanden krijgen die pakketten, met daarin voedsel dat grotendeels door producenten en distributeurs beschikbaar is gesteld.

De inzameldozen voor de Douwe Egberts-waardepunten staan in:
Hummelo, bij de Spar in de Dorpsstraat, Drempt in het Dorpshuis aan de Kerkstraat 69, Zelhem bij Jumbo aan de Bergstraat 1, Steenderen, bij Coop aan de Dorpsstraat, Vorden bij de Bruna, Raadhuisstraat 20, Hengelo, bij Albert Heijn, Raadhuisstraat 36, Wehl bij Coop aan het Wilhelminaplein en de Plusmarkt aan de Stationsstraat, Doetinchem bij Albert Heijn op de Huet en bij de Plusmarkt te Dichteren.

Verzoek is om, indien mogelijk, de waardepunten in bundels van 1000 punten in te leveren. Alles is welkom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant