Startend ondernemer Sjoerd te Velthuis bij de speciale hefbrug voor campers, caravans en lichte bedrijfswagens. Foto: Bernadet te Velthuis
Startend ondernemer Sjoerd te Velthuis bij de speciale hefbrug voor campers, caravans en lichte bedrijfswagens. Foto: Bernadet te Velthuis

Auto Service Vorden vanaf januari volledig operationeel

Algemeen

VORDEN – Twee dagen in de week is Auto Service Vorden al geopend, maar vanaf 7 januari 2019 gaat het bedrijf aan de Ambachtsweg 14 in Vorden volledig van start. Sjoerd te Velthuis neemt na ruim 18 jaar afscheid van Auto Kemp in de Keijenborg om voor zichzelf te beginnen. Bij Auto Service Vorden kan men terecht voor onderhoud, service en reparatie van alle personenauto's, campers, caravans, lichte bedrijfswagens en aanhangers.

Door Bernadet te Velthuis

Wat al jong begon met het sleutelen aan brommertjes, groeide uit tot interesse in de autotechniek. In 2000 ging de toen zestienjarige vanuit zijn opleiding Autotechniek als leerling-monteur aan de slag bij Auto Kemp. Na vele jaren het vaste gezicht van deze autogarage te zijn geweest, gaat Sjoerd zijn kennis en ervaring nu inzetten voor zijn eigen bedrijf: Auto Service Vorden. Een langgekoesterde wens, zo laat de startende ondernemer weten: "Ik wilde al langer voor mezelf beginnen en nu de mogelijkheid zich voordeed, was dit het juiste moment".

Auto Service Vorden is RDW-erkend, daarnaast beschikt eigenaar Sjoerd te Velthuis onder andere over een APK certificatie en blijft hij zich graag verder professionaliseren. Voor volgend jaar staat de volgende cursus, om te voldoen aan de NEN9140-norm met betrekking tot het werken met elektrische en hybride voertuigen, al op de planning.

De bouw van het bedrijfspand ging in oktober 2017 van start. Ruim acht maanden waren Sjoerd en vader Harry te Velthuis in de avonduren en weekenden ermee aan het werk, maar in juni van dit jaar was de oplevering van het pand een feit. Inpandig lag eerst de focus op het inrichten van de werkplaats, maar nu zijn ook de kantine en het kantoor en sanitair in aanbouw.

Auto Service Vorden
Naast onderhoud, service en reparatie van auto's is Auto Service Vorden, anders dan de naam doet vermoeden, gespecialiseerd in campers, caravans en lichte bedrijfswagens. Dit mede dankzij een speciale hefbrug met een capaciteit van 5500 kilo en het 8 meter hoge bedrijfspand. Ook beschikt het autobedrijf over twee andere hefbruggen, een 3D-uitlijnapparaat en kunnen airco's bijgevuld worden met zowel het oude koudemiddel R134 als het nieuwe R1234YF (na 2017 geproduceerde auto's). Daarnaast kan men terecht voor APK, en behoren bandenopslag en een leenauto tot de opties.

Auto Service Vorden is gevestigd achter Las - en constructiebedrijf H. te Velthuis aan de Ambachtsweg 14 in Vorden en is via een poort aan de linkerzijde van dit bedrijfspand bereikbaar (in de bocht).

Openingstijden
Auto Service Vorden is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.30 uur , zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur en buiten openingstijden op afspraak via telefoon of e-mail. Aan de website en Facebookpagina wordt nog gewerkt, maar binnenkort kan men daar voor alle informatie terecht.


06 – 22 40 96 26

info@autoservicevorden.nl

www.autoservicevorden.nl

Facebook 'Auto Service Vorden'

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant