De gelukkige prijswinnaars van Bouwcenter HCI. Foto: Liesbeth Spaansen
De gelukkige prijswinnaars van Bouwcenter HCI. Foto: Liesbeth Spaansen

Bouwcenter sluit woonmaandactie feestelijk af

Algemeen

HENGELO/ZEVENAAR – Een gezellige, maar ook spannende avond, dat beleefden de klanten die in de maanden oktober, november en begin december een aankoop deden bij Bouwcenter HCI, locaties in Hengelo en Zevenaar. Op 7 december kwamen rond de honderd mensen naar Hengelo voor de trekking.

Door Liesbeth Spaansen

Bouwcenter HCI heeft naast Hengelo en Zevenaar, ook de vestigingen in Ulft, Elst Gld. en Zutphen. De familie Lubbers startte het bedrijf HCI in 1921 met het fabriceren van cementwaren, het handelen in bouwmaterialen en uitvoeren van verschillende aannemersactiviteiten. Het bedrijf ging zich steeds meer specialiseren en is nu aangesloten bij de formule van Bouwcenter.

Vanaf het 90-jarig jubileum, nu acht jaar geleden wordt deze woonmaand-actie een keer per jaar gehouden. Het gaat om aankopen in de maanden oktober, november en begin december, waarbij klanten kans maken om de badkamer- of keuken terug te winnen. Daarnaast zijn er nog 25 prijzen, zoals een wasmachine, droger, magnetron, waterkoker of gereedschap te winnen.
Alle klanten die iets kochten in de actieperiode waren dan ook uitgenodigd. Zij moesten wel persoonlijk komen, want na het checken van hun naam, mochten ze een balletje kiezen met hun favoriete nummer. Na de koffie of thee werd de trekking verricht. Frank Niesink heette iedereen welkom en stelde de speaker van deze avond voor: Martin Harmsen. Hij zorgde voor extra spanning bij het noemen van de nummers die op de balletjes stonden. De molen werd rondgedraaid door Luc Tolboom. De balletjes draaiden eerst voor de badkamerprijs, gevolgd door de keukenprijs. Tot slot gingen alle nummers in de molen voor de overige 25 prijzen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant