White Christmas concert Nieuw Leven

STEENDEREN – Muziekvereniging Nieuw Leven geeft op zaterdagavond 15 december een kerstconcert in de Remigiuskerk aan de Dorpsstraat 20 te Steenderen. De malletband onder leiding van Marius Bongers en de harmonie onder leiding van Christa Boerman zullen verschillende kerstnummers ten gehore brengen. Aanvang 19.30 uur.

Sfeervolle muziek om naar te luisteren, passend bij deze tijd van het jaar, maar ook bekende kerstliedjes om mee te zingen, dat biedt Nieuw Leven tijdens hun White Christmas concert. Zo laat de malletband onder andere 'Christmas day', 'Er is een kindeke' en 'Stop the Cavalry' met een aantal blazers vanuit de harmonie horen. De harmonie speelt 'Frozen', 'Winter Wonder land', 'Polish Christmas', een Christmas Medley en nog meer. Ook spelen malletband en harmonie gezamenlijk.
Bij het laatste deel van het concert wordt ook gezongen. Bij de malletband zingt Bram Bongers onder andere 'Last Christmas' en 'Rocking around the Christmas tree'. Mette Westerink en Esmee Beekman laten zich horen bij de harmonie. Ook het publiek mag bij deze bekendere kerstnummers meezingen.
Er is geen entree, maar een vrije gift is welkom. Na afloop is er een gezellig samenzijn om na te praten en wat te drinken.


nieuwleven- steenderen.nl

Facebook Nieuw Leven Steenderen

Meer berichten