Rijk muzikaal palet van Para Eterno

LINDE - Vrijdagavond 7 december speelt het duo Para Eterno in het Theater Onder de Molen.

Zanger-gitarist Miguel en celliste Leontien Stordiau vormen het duo 'Para Eterno'. Het duo brengt Spaanse-, Zuid-Amerikaanse- en zigeunermuziek. Zowel eigen composities als bestaande muziek, vertolkt in hun inmiddels bekende en unieke stijl.
Miguel is de zoon van violist Roma Mirando (overleden in 1962) Hij was primás van het beroemde zigeunerorkest Tata Mirando. Miguel speelde onder andere acht jaar als zanger/gitarist in de Spaans, Zuid-Amerikaanse band Los Gitanos.
Leontien is de dochter van Gregor en Bep Stordiau (alt-volist en dwarsfluitiste). Ze was celliste van het salonorkest Pistache en het salonorkest Rouge.
Para Eterno liet in 2003 de CD 'Gian' het licht zien, met voornamelijk rustig, tot soms zeer ingetogen werk van eigen hand. Het muzikale palet van het duo kent een rijke kleurschakering in stemmingen en tempi.

Deze voorstelling is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro, exclusief consumpties. Reserveren kan via de website.


www.theateronderdemolen.nl

Meer berichten