De Retteketetshowband geeft Kerst-Try-Out bij Heezen Steenderen. Foto: PR
De Retteketetshowband geeft Kerst-Try-Out bij Heezen Steenderen. Foto: PR

Retteketet Showband met Kerst-Try-Out bij Zaal Heezen

STEENDEREN - Zondag 9 december wordt het Party-time in kerstsfeer bij Zaal Heezen in Steenderen. De Retteketet Showband, ook bekend van de Steenderense kermis, treedt dan namelijk op. Zij brengen dan hun Kerst-Try-Out. Aanvang 16.30 uur.

Voor wie hen toch nog niet kent: De Retteketet Showband is een band met volledig Gelderse roots. De koude Hollandse klei heeft in dit geval een warmbloedig rondreizend Feestgezelschap voortgebracht. Waar de Retteketet Showband komt is het feest en vice versa.
Duitse schlagers, oude discostampers, dancebeats, tranentrekkende smartlappen en verrassende all-time klassiekers komen op een Retteketet-sessie voorbij. De verkleedsessies, aanstekelijk enthousiasme en breed repertoire leiden tot hogere sferen bij het publiek. Op deze unieke Kerst-Try-Out bij Heezen worden naast bovenstaand repertoire natuurlijk ook de nodige nummers in kerst-stijl gebracht. Met maar liefst elf muzikanten op het podium en een vaste crew licht- en geluidsmensen zet deze feestband Zaal Heezen weer op de kop.


Meer info: 0575-451204

Meer berichten