Vrijwilligers van De Kei in Steenderen kijken toe hoe de akte van levering wordt ondertekend. Foto: Liesbeth Spaansen
Vrijwilligers van De Kei in Steenderen kijken toe hoe de akte van levering wordt ondertekend. Foto: Liesbeth Spaansen

Stichting Welzijn Steenderen eigenaar van De Kei

Algemeen

STEENDEREN - Multifunctioneel ontmoetings- en activiteitencentrum De Kei in Steenderen is sinds woensdagochtend 28 november officieel in eigendom van de Stichting Welzijn Steenderen. De notariële akte van levering voor de overdracht van de voormalige st. Joannesschool aan de Dr. A. Ariënstraat 4 in Steenderen werd getekend in het gemeentehuis in Hengelo.

Door Liesbeth Spaansen

Wethouder Evert Blaauw was blij verheugd zoveel vrijwilligers te zien. "Het geeft aan hoe belangrijk we het vinden om ons in te zetten voor de samenleving, elkaar te versterken en te verbinden."

Notaris Aloys Rouweler uit Zutphen vroeg de belanghebbenden of zij de actie hadden gelezen, want dan kon hij overgaan tot beperkte voorlezing ervan. Na een volmondig ja, noemde hij de namen, datgene wat er overgenomen wordt door de stichting en de koopsom om vervolgens over te gaan tot ondertekenen. "Deze akte wordt opgenomen in het register van het Kadaster en jullie dienen het afschrift ervan te bewaren 'tot het einde der tijden'."

Verkoper van het voormalige schoolgebouw en de grond is de gemeente Bronckhorst, waarvoor burgemeester Marianne Besselink als vertegenwoordiger de akte ondertekende. Vertegenwoordigers van de koper, Stichting Welzijn Steenderen, waren voorzitter Geert Postma en secretaris Joop Rutten. Notaris Rouweler bevestigde dat de koopsom, 1 euro, is betaald. In het bijzijn van de vrijwilligers werden de handtekeningen gezet.

Na applaus en felicitaties sloot het gezelschap af met koffie en lekkers.

De akte van levering van De Kei in Steenderen wordt ondertekend door burgemeester Marianne Besselink. Foto: Liesbeth Spaansen
De akte van levering van De Kei in Steenderen wordt ondertekend door voorzitter Geert Postma. Foto: Liesbeth Spaansen
De akte van levering van De Kei in Steenderen wordt ondertekend door secretaris Joop Rutten. Foto: Liesbeth Spaansen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant