Pax JO19-1 en sponsor Gotink Totaalinstallateur. Foto: Jan Dijk
Pax JO19-1 en sponsor Gotink Totaalinstallateur. Foto: Jan Dijk

Gotink Totaalinstallateur en Pax JO19-1, een goed team

Algemeen

HENGELO - Pax JO19-1 (vroeger Pax A1) heeft van teamsponsor Gotink Totaalinstallateur onlangs weer nieuwe teamkleding mogen ontvangen. Niet alleen de shirts op de foto maar ook trainingspakken en tassen zijn allemaal vernieuwd.

De kleding is allemaal van het sportmerk Quick, extra speciaal omdat dit merk oorspronkelijk ook uit Hengelo Gld. komt. Pax JO19-1 komt uit in de eerste klasse KNVB en speelt de wedstrijden in de hele Achterhoek, hetzelfde werkgebied waar Gotink Totaalinstallateur ook actief is.
Momenteel kampt het team nog met enkele vervelende langlopende blessures, mede hierdoor zijn de sportieve doelstellingen nog niet helemaal gehaald, maar afgelopen zaterdag werd er gewonnen van Silvolde JO19-1, een vereniging waarvan het eerste team uitkomt in de Hoofdklasse. De sportieve lat wordt de tweede competitiehelft dan ook nog hoger gelegd dan de eerste competitiehelft met een hopelijk geheel fitte selectie.

Op de foto zitten op de voorste rij van links naar rechts: Tom Bilderbeek, Stijn Ankersmit, Roy Wolsheumer (trainer), Max Gaertner, Roy Jolij. Staand op de tweede rij van links naar rechts: Harald Gotink (sponsor), Xander Teeuwsen, Jesse Weustenenk, Mouro Wenting, Jochem Groot Jebbink, Jesse Ankersmit, Marko Versteegen (leider). Bovenste rij van links naar rechts: Stijn Versteegen, Daan Burghout, Jeroen Kornegoor, Remco Mentink (aanvoerder), Jeroen Bobbink. Niet op de foto: Christian Jansen.

Staf en spelers van Pax JO19-1 danken Harald Gotink hartelijk voor de prachtige tenues.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant