Bert Heerink treedt in jubileumjaar op in de Hengelose Remigiuskerk. Foto: Edwin Fabriek
Bert Heerink treedt in jubileumjaar op in de Hengelose Remigiuskerk. Foto: Edwin Fabriek

Achterhoeker Bert Heerink back to the roots

Algemeen

HENGELO - Er zijn weinig Nederlandse muzikanten met zo'n enorme staat van dienst als Bert Heerink. Dit jaar zit oud-Achterhoeker Heerink 50 jaar in het vak. Dat viert hij onder meer met een concert in de Hengelose Remigiuskerk op zaterdag 24 november. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Wie Bert Heerink niet kent, heeft toch liedjes van hem gehoord. Zijn liedjes bij Heineken-commercials, zoals Juli July, zal iedereen meteen herkennen. Maar Heerink deed in zijn ongelofelijke carrière heel veel meer. Wie kent niet wereldhit Burning Heart?
Hij speelde met alle groten van de rockmuziek, in Nederland, Europa en de VS. Hij zat in bands als Vandenberg en Kayak en speelt nog steeds samen met Jan Akkerman. Hij deed rockopera's, soloconcerten en optredens met onder meer Toto en Ozzie Ozbourne. En: Heerink is onvermoeibaar. Hij is nog steeds bezig met nieuwe, muzikale projecten. Daarnaast schrijft en dicht hij.

Ouwe rock en ballads
Heerinks ouders en grootouders komen uit Hengelo Gld., en daarom treedt Heerink in dit jubileumjaar graag op in de Hengelose Remigiuskerk. Samen met Kees Schipper en Bert Brouwers vormt hij Heerink & Friends.
Heerink & Friends brengen op zaterdag 24 november een sfeervol akoestisch programma met heel veel bekende hits uit de jaren 60, 70, 80 en daarna. Entree 15 euro. Voor ouwe rockers en liefhebbers van ballads!


www.vriendenhengeloseremigiuskerk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant