Kopergroep Com Cobre en koor 2gether geven samen een concert. Foto: Inge Wissink
Kopergroep Com Cobre en koor 2gether geven samen een concert. Foto: Inge Wissink

Concert Com Cobre en 2gether

STEENDEREN - Een verrassende combinatie: kopergroep Com Cobre en het koor 2gether geven op zaterdag 10 november samen een concert in de katholieke H. Willibrordkerk in Steenderen. Aanvang 20.00 uur.

Com Cobre is een groepje van zeven koperblazers en staat onder leiding van dirigent Henk Vruggink. Deze muzikanten bespelen instrumenten als trompet, bugel, trombone, hoorn, besbas en tuba. Com Cobre speelt lichte maar ook moderne muziek. De kopergroep heeft een diversiteit aan optredens zoals op een camping, een braderie, verzorgingstehuizen maar ook zijn ze af en toe te horen tijdens een kerkdienst.

2gether is een 'middenkoor', wat betekent dat de leden 30-plussers zijn. Het koor bestaat uit twintig mannen en vrouwen, staat onder leiding van dirigent Marcus Janssen en wordt muzikaal op elektrische piano en drums begeleid. 2gether heeft een breed repertoire, dat is samen te vatten in pop, modern en kerkelijk. Zij treedt op bij korenfestivals of (kerst)concerten en luistert kerkdiensten met haar gezangen op.
Tijdens het concert verrassen de musici het publiek met een programma dat bestaat uit verschillende bekende muziekstukken, naast muziek uit hun eigen repertoire. Ze treden ook gezamenlijk op. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.

Meer berichten