Het bedrag werd overhandigd aan de voorzitter van de Stichting Exploitatie Buurthuis Varssel. Foto: PR
Het bedrag werd overhandigd aan de voorzitter van de Stichting Exploitatie Buurthuis Varssel. Foto: PR

Opbrengst Zomer in Gelderland Varssel overhandigd

Algemeen

VARSSEL - Op 9 augustus is het tv-programma 'Zomer in Gelderland' in Varssel geweest, waarmee Varssel een gooi deed naar de titel om het mooiste plaatsje van Gelderland te worden. Tijdens het Varssels volksfeest op 14 oktober werd door Team Varssel van Zomer in Gelderland het uiteindelijk bij elkaar gebrachte bedrag van 2.845 euro overhandigd aan de voorzitter van de Stichting Exploitatie Buurthuis Varssel met als doel om de duurzaamheid van het buurthuis te bevorderen.

Omdat de dag van de opnames de weersvoorspellingen slecht waren, werd de locatie op het laatste moment gewijzigd naar het Hamove-terrein bij de Varsselse molen. Dit was mogelijk door de medewerking van de Hamove en de vele vrijwilligers die de avond ervoor geholpen hebben om alles te verplaatsen. Het was een supermooie dag waarbij jong en oud aanwezig was om de opdracht -het tot stand brengen van Airport Varssel met de motorclub Hamove op de achtergrond- tot een mooi resultaat te brengen. Van alle onverwachte kanten kwam er hulp en zelfs de barones van Huis Zelle nam deel aan de uitzending. Het feest nadien ging met medewerking van de band E=MC2 tot in de late uurtjes door. Al met al leverde de inspanningen van iedereen een uiterst nette zevende plaats op.

Het bedrag dat eerder deze maand overhandigd werd, is bij elkaar gebracht door het gewonnen bedrag van 955 euro en de opbrengst van de catering en de sponsoring van Varsselse ondernemers. Ook werd op dat moment de Varsselse vlag overhandigd, welke speciaal voor deze gelegenheid aan de hand van vroegere foto's gereconstrueerd is. Een mooie afsluiting van een bijzondere zomer in Varssel.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant