De Steenderense Remigiuskerk is de locatie van de Bob Dylan-avond. Foto: PR
De Steenderense Remigiuskerk is de locatie van de Bob Dylan-avond. Foto: PR

Remigiuskerk wordt gevuld met muziek van Bob Dylan

Algemeen

STEENDEREN - Op zondagavond 28 oktober tussen 20.00 uur en 21.00 uur wordt in de Remigiuskerk in Steenderen een 'Bob Dylan-Proeverij' gehouden; een initiatief van tv-programmamaker Herman Haan uit Toldijk. Diverse zangers en musici uit onze regio brengen daarbij muziek van Bob Dylan ten gehore.

Allerlei mensen uit Steenderen en omgeving werken mee aan deze bijzondere avond: Marise den Bakker uit Baak (bekend van onder andere het tv-programma The Voice Kids en van de Unicef Talent Battle), pianist Derk-Jan Terpstra (dit jaar onder meer succesvol tijdens het muziekconcours in Kiev), vocal groep Full House onder leiding van Lucian Venderink, Lisanne Knol (zangeres in diverse bands uit onze regio) en Herman Haan zelf. Deze initiatiefnemer zal tevens als 'verhalenverteller' het belang van het leven en werk van Bob Dylan duidelijk maken.

Proeverijen
De avond maakt onderdeel uit van vier activiteiten in het komende seizoen in, in het teken van kunst, muziek, geloof en cultuur. "Juist onze Achterhoek kenmerkt zich door creativiteit, met veel muzikanten en kunstenaars op allerlei vlak", aldus Herman Haan. "Enkelen van hen worden uitgenodigd op een zondagavond mee te werken aan een 'Proeverij' in de Steenderense Remigiuskerk."

Na afloop kan er nagepraat worden onder het genot van een drankje. De toegang is gratis; maar een vrije gift voor de onkosten wordt op prijs gesteld.
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden