Afbeelding

Genieten van wildgerechten met bijpassende wijnen bij De Gouden Karper

Algemeen

HUMMELO - Maandag 29 oktober en vrijdag 23 november vindt bij Hotel Café Restaurant De Gouden Karper in Hummelo een sfeervolle 'wild- en wijnavond' plaats. Vanaf 18:30 uur kunnen liefhebbers genieten van een speciaal viergangendiner met wild en bijpassende wijnen in de hoofdrol, voor 67,50 euro per persoon.

Fans van wild eten weten het: voor (klassieke) wildspecialiteiten ben je bij De Gouden Karper in Hummelo aan een vertrouwd en goed adres. Dit familiebedrijf houdt de traditie van wild eten in de Achterhoek al jaren hoog.

Viergangenmenu met aperitief en wijn
Speciaal voor de liefhebbers van wildgerechten en bijpassende wijnen houdt De Gouden Karper deze speciale avonden. Dit begint om 18.30 uur met een heerlijk aperitief. Vervolgens krijgt men een viergangenmenu. Daarbij wordt het hoofdgerecht in buffetvorm gepresenteerd. In samenwerking met Wijnhandel Appeldoorn in Velp is een mooie selectie van bijpassende wijnen gemaakt.

Befaamde hazenpeper
Naast de speciale thema-avond, is het dagelijks mogelijk om bij restaurant De Gouden Karper à la carte wild te eten. Sinds 11 oktober staat er onder meer fazant met zuurkool en de befaamde hazenpeper op de kaart. Hazenpeper, geserveerd in een speciaal pannetje en bereid volgens eigen (familie)recept, is een van de meest geliefde gerechten. Elk jaar keert dit op veler verzoek van vaste gasten terug op de kaart.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant