Hessel Lubbers, eigenaar van Morgana Doetinchem en Hans Horstink, voorzitter van Morgana DVO ondertekenen de overeenkomst. Foto: PR
Hessel Lubbers, eigenaar van Morgana Doetinchem en Hans Horstink, voorzitter van Morgana DVO ondertekenen de overeenkomst. Foto: PR (Foto: )

Nieuwe naam voor volleybalvereniging DVO

HENGELO - Volleybalvereniging DVO in Hengelo heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden in Morgana Slapen uit Doetinchem. De naam van de sponsor zal ook in de naam van de vereniging naar voren komen, voortaan heet de volleybalvereniging Morgana-DVO. Morgana Slapen en DVO gaan een verbintenis aan voor drie jaar met een optie voor de lange termijn.

Eigenaar van Morgana Doetinchem is Hessel Lubbers, hij heeft naast de Morgana winkel in Doetinchem ook Auping -en Hästens beddenwinkels in Doetinchem, Duiven, Amersfoort en Utrecht. Door de financiële bijdrage kan DVO werken aan een mooie toekomst. De vereniging heeft bijvoorbeeld al twee ervaren trainers aangetrokken voor Dames 1 dat in de derde divisie speelt. Bijkomend voordeel voor de leden is dat zij een voordeelpas ontvangen, waarmee ze in de winkels korting krijgen.

Meer berichten