Stichting COEH stopt met inzamelingsacties voor Roemenië

HENGELO - De Stichting Commissie Oost Europa Hengelo Gld. (COEH) stopt met het inzamelen en transporteren van hulpgoederen naar Ocna Mures en Toplita in Roemenië, met uitzondering van medische zaken. Vanwege het belang en een kleinere omvang, wil de stichting proberen dit te blijven handhaven. Ook de kerstpakketten zullen dit jaar voor het laatst opgestuurd worden.

De laatste mogelijkheden voor het afgeven van goederen voor Roemenië, ook de spullen voor de kerstpakketten, is op maandag 5 en 19 november tussen 18.30 en 20.00 uur aan de Gietelinkdijk 4 in Hengelo Gld. Begin december zal dan het laatste transport van de goederen plaatsvinden. Medische zaken, zoals incontinentiemateriaal e.d., worden wel nog ingezameld en kunnen na telefonisch contact met Stef Disbergen afgeleverd worden.

Wie mee wil helpen met het inpakken is welkom op 26, 27, 28 en 29 november tussen 9.30 - 11.30 uur en tussen 14.00 - 15.30 uur aan de Gietelinkdijk 4 in Hengelo Gld.

Ook de voedselpakketten zijn dit jaar voor het laatst. Voor de gezinnen in Toplita (± 50), die heel weinig te besteden hebben en ook maandelijks een ondersteuning krijgen (in de vorm van voedselbonnen) wil de stichting iets extra's doen door extra voedselbonnen te verstrekken of toch een extra voedselpakketje. Het gebruikelijke verstrekken van de voedselbonnen blijft doorgaan.


0575 - 46 04 04

06-138 085 87

Meer berichten