De band SPOT! Foto: PR
De band SPOT! Foto: PR

De 115ste editie van de Baakse Kermis staat voor de deur

Algemeen

BAAK - De 115de editie van de Baakse Kermis staat voor de deur en ook dit jaar staat de grote tent op het bekende feestterrein. Drie dagen meedansen, meezingen en genieten van een gevarieerd aanbod van veelzijdige live-acts.

Muziek in de tent
Zaterdagavond 29 september vanaf 21.00 uur zal Royal Beat danceknallers brengen afgewisseld met rock, Nederlandstalige meezingers en de nieuwste hiphop en pophits. Vol beweging, muzikaal topniveau, show met special effects, dat is SPOT! Zij zullen zondag 30 september optreden om 15.00 en om 21.30 uur.

Maandag 1 oktober vanaf 13.30 heeft de band LEAD! maar één doel voor ogen: feest! Bon Jovi, Wildstylez, Normaal, Hazes, Queen, Snollebollekes, Bruno Mars, Meeuwis en AC/DC is maar een kleine greep uit het allesomvattende repertoire. Ook zullen Otto Lagerfett en Handkar Trio optreden. Otto laat oude schlager muziek herleven. Coverband Handkar trio zet met een orgel, een drumstel en zang de tent op z'n kop. Alle bekende klassiekers van het Hanska Duo komen voorbij, van de Pruimenpolka tot aan Medicijnen en van de Gekleurde beer tot aan de Jipjappenblues.

Bij Café Herfkens
Op zondag 30 september en maandag 1 oktober kun je bij Café Herfkens weer terecht voor een warme hap. Beide dagen is er vanaf 18.00 uur een buffet in de zaal.

Bij Het Wapen van Baak
Op zondag 30 september en 1 oktober kan je ook bij het Wapen van Baak terecht voor een warme hap. Op beide dagen kun je vanaf 18.00 uur terecht. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Neem dan van tevoren even contact op om te reserveren.
Zaterdagavond 29 september vanaf 20.00 uur brengt coverband Hawkeye blues, rock en funk muziek, waaronder John Mayer, Doobie Brothers, Rolling Stones, Joe Bonamassa, Santana en BB King. Zondagmiddag 30 september vanaf 15.00 uur treden Maarten en de Rinaldo's en JPR Strinx band op. Maarten en de Rinaldo's brengen heerlijke rock 'n roll om mee te swingen. De JPR Strinx band staat bekend om de pure passie voor rock die op het podium gebracht wordt. Miss Tuesday, een swingende blues-rock-pop coverband, treedt maandagmiddag 1 oktober vanaf 14.00 uur op. De band speelt swingende nummers van onder andere Melissa Etheridge, Tina Turner en Anouk, ook passeren Amy Winehouse, Elvis Presley en Liquido de revue.
Het vat leegmaken in het Wapen van Baak is echt een traditie geworden. Dit gebeurt dinsdag 2 oktober vanaf 12.00 uur.

Overige activiteiten
Zaterdag 29 september om 13.00 uur Kermisviering in St. Martinuskerk met aansluitend gratis koffie en cake in de feesttent. Van 14.00 tot 17.00 uur vindt Boak's Got Talent plaats, gevolgd door spellen in de feesttent.
Zondag 30 september om 14.00 uur gaat de optocht van start met versierde praalwagens, diverse muziekkorpsen, vendeliers en het koningspaar van 2017.
Maandag 1 oktober vinden er vanaf 11.00 uur diverse activiteiten plaats, waaronder vogelschieten, vogelgooien, schijfschieten en lepeltjesschieten. Muziekvereniging Nieuw Leven zorgt voor de muzikale omlijsting. Ook is er windbuksschieten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.


facebook.com/baaksekermis

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant