'Samenspel, dé kans bij dementie'

Algemeen

HENGELO - Op 3 oktober vindt in Hengelo Gld. een bijeenkomst plaats over dementie. Iedereen die te maken heeft met dementie ervaart dat mensen veranderen door hun ziekte. Het brengt gevoelens van rouw en machteloosheid met zich mee. Ieder heeft z'n eigen kijk, emoties, vragen en oplossingen om met de gevolgen van de ziekte om te gaan. Er zijn vaak veel mensen betrokken, naasten, vrijwilligers, zorgmedewerkers, sociaal team et cetera waarbij iedereen van elkaar kan leren.

Hoe werk je samen, wat verwacht je van elkaar als naasten en beroepskrachten? Juist daarover gaat deze bijeenkomst op 3 oktober. Deskundige Jan van der Hammen van Ervarea laat in diverse scenes zien en ervaren hoe dat 'samenspel' eruit kan zien en welke kansen er liggen om het leven met dementie beter te maken.

De bijeenkomst is bedoeld voor mantelzorgers, naasten, zorgmedewerkers en andere beroepskrachten en vindt twee keer plaats: in de middag om 14.00 uur en 's avonds om 19.00 uur, bij Ons Huis, Hengelo Gld. De zaal is een half uur voor aanvang open en het programma duurt 2,5 uur. Toegang is gratis voor naasten/mantelzorgers. Aanmelding is noodzakelijk. Opgave bij voorkeur via de website en anders via telefoonnummer 085-48 57 580 (tussen 11.00 en 16.00 uur).


www.kennisnetwerkkwetsbareouderen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant