Maud van Walstijn behaalde met Don Diego een eerste plaats en mag naar het NK. Foto: Mevr. van Walstijn
Maud van Walstijn behaalde met Don Diego een eerste plaats en mag naar het NK. Foto: Mevr. van Walstijn

Maud van Walstijn plaatst zich voor Nederlands Kampioenschap

Algemeen

HENGELO - Rijvereniging en Ponyclub Hengelo mocht drie van haar ponyclubleden aanmoedigen op de Regiokampioenschappen in Steenderen.

Linde Harmsen nam deel als kringkampioen B springen en B dressuur met Zodiac. Ize Herwers mocht zich met Bizarre Bonito in het L1 dressuur ook kringkampioen noemen en Maud van Walstijn ging met twee pony's naar Steenderen, Don Diego Z1 en Memory Z2 voor dressuur. Dit was al een prestatie op zich en de vereniging is dan ook erg trots op deze jongedames. Maar ze moesten natuurlijk nog van start, het was warm maar ondanks het weer werd er fanatiek gestreden om de beste plekken.

Linde Harmsen behaalde in de B dressuur een dertiende plek en ondanks een weigering in het springparcours, heeft ze een mooie ronde gereden.
Ize Herwers is met Bizarre Bonito in het L1 derde geworden, een mooie prestatie.
Tot slot reed Maud van Walstijn met haar pony Memory in de klasse Z2 fijne proeven, maar de punten vielen helaas tegen. Samen met Don Diego reed ze ook fantastisch en deze prestatie werd beloond met een plaats op de hoogste trede. Zij mogen door naar de Hippiade Dressuur op 25 augustus. De vereniging feliciteert de deelneemster met de behaalde resultaten en wenst Maud veel succes op het Nederlands Kampioenschap.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant