Bouwgroep Eureka won met ‘Lion King’ de eerste prijs van de jury en het publiek. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen
Bouwgroep Eureka won met ‘Lion King’ de eerste prijs van de jury en het publiek. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen

Inschrijven voor de Steenderense optocht: het kan nog

Algemeen

STEENDEREN - Van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september wordt de jaarlijkse kermis in Steenderen gevierd. Het zou mooi zijn om deze fantastische zomer af te sluiten met een spetterende optocht.

Er zijn al een flink aantal inschrijvingen, maar gelukkig heeft de optocht geen maximum. "Dus ben je enthousiast? Daag je vriendengroep, buurt, collega's of wie dan ook uit om samen een wagen te bouwen. Uiteraard is deelnemen met een loopgroep ook een fantastische mogelijkheid," laat kermiscommissielid Joost Meenink weten. "Wat is er nou mooier in de huidige tijd van (a)sociale media om fysiek met elkaar bezig te zijn en samen iets moois, geks of creatiefs te bouwen met een ludiek en pakkend thema."
Het deelnemen aan de optocht geeft extra feestvreugde op de zaterdagmiddag; de ontlading, spanning van de uitslagen en de sfeer tussen de onderlinge groepen is fantastisch. Om de bouwprestaties te bevorderen stelt de kermiscommissie vijf koude kratten bier beschikbaar voor elke groep die zich vanaf heden nog inschrijft voor deelname aan de optocht!


www.steenderensekermis.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant