Mijke Jonkman, The Yawning Dragon, vertelt sprookjes en verhalen. Foto: PR
Mijke Jonkman, The Yawning Dragon, vertelt sprookjes en verhalen. Foto: PR

Zanger Ralph Wijland en sprookjesverteller Mijke Jonkman

Algemeen

VORDEN/LINDE – In het Theater onder de Molen worden op acht woensdagavonden deze zomer voorstellingen gegeven tijdens de zomercaroussel. Op woensdag 8 augustus staan Ralph Wijland en Mijke Jonkman op het podium.

Zanger Ralph Wijland, 25 jaar, geboren en woonachtig in Zutphen, heeft een aantal hobby's: zingen, pretparken bezoeken, reizen en hobbyfotografie. Vroeger speelde muziek al een indirecte rol in zijn leven, de laatste jaren is dit wat serieuzer geworden. Hij deed mee aan Idols, volgt enige tijd zangles, is actief in twee bandprojecten en treedt op. In het Theater Onder de Molen zal hij een diversiteit aan muziek brengen, zowel Nederlands als Engelstalig, in diverse genres.
Mijke Jonkman, The Yawning Dragon, vertelt met passie vooral sprookjes en verhalen; geschikt voor jong en oud. Met een gedegen achtergrond in de dramatische expressie en een flinke dosis liefde voor sprookjes is zij altijd op zoek naar passende podia in de omgeving. Zo denkt zij bij Theater onder de Molen, die de sfeer en ambiance heeft die bij het verhalen vertellen past, direct aan een prachtige volksvertelling uit deze omgeving.

De zomercarrousel is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro. Tijdens de zomercaroussel is het eerste kopje koffie met een stukje van de zelfgebakken zogenoemde 'molenkoek' gratis. Reserveren kan via de website.
Voor bewoners van De Wehme bestaat dit jaar de mogelijkheid om gehaald en gebracht worden; hiervoor intekenen kan in de eetzaal.


www.theateronderdemolen.nl

Ralph Wijland zingt liedjes in het Theater onder de Molen. Foto: Marc Blok
Mijke Jonkman, The Yawning Dragon, vertelt sprookjes en verhalen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant