Werk 'Sailing' van Tineke Roorda. Foto: PR
Werk 'Sailing' van Tineke Roorda. Foto: PR

'Steenders Palet' in Kapel Bronkhorst

Algemeen

BRONKHORST - Vrolijk, expressief en in speelse kleuren viert het Steenders Palet haar motto 'Schilderen is kleur in je leven' met een collectie schilderijen die het afgelopen jaar vervaardigd zijn. Vanzelfsprekend is de Kapel van Bronkhorst weer het traditionele jaarlijkse podium. Van zaterdag 28 juli tot en met vrijdag 3 augustus is daar elke dag één van de volgende leden te vinden: Ali Klompenhouwer, Diny Boogman of Tineke Roorda.

Dagelijks van 10 tot 17 uur heten zij de bezoekers welkom. Hun kleurrijke werk verrast opnieuw door nieuwe technieken en onderwerpen. Ieders stijl heeft zich verder ontwikkeld. Samen schilderen, elkaar feedback geven en plezier hebben in hun schilderkunst, is de drijfveer om jaarlijks hun werk te exposeren in Bronkhorst. De Kapel biedt een sfeervolle omgeving, waarin hun schilderijen verrassend goed tot hun recht komen. 'White Dream' heet het nieuwste olieverfschilderij van Ali Klompenhouwer, naast ander werk vanuit haar grootste inspiratie: bloemen!. Opnieuw verrast Diny Boogman weer met haar prachtige aquarellen en met name het bijzondere schilderijtje 'Met de wind mee'. Het werk van Tineke Roorda laat landschappen en dieren zien; haar expressieve kleuren brengen vrolijkheid. Haar laatste werk 'Sailing' geeft een spannende impressie van een zeilwedstrijd.
De toegang tot de Kapel is gratis. Informatie bij Tineke Roorda (0575-451726). Op de vernieuwde website is veel van het werk van het Steenders Palet terug te vinden.

www.SteendersPalet.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant