Hanneke Snelder feliciteert Daniëlle Weijenberg met haar 25-jarig jubileum. Foto: Ine Snelder
Hanneke Snelder feliciteert Daniëlle Weijenberg met haar 25-jarig jubileum. Foto: Ine Snelder

Al 25 jaar onmisbaar bij De Tolbrug

Algemeen

TOLDIJK - Op 1 juli vierde Danielle Weijenberg-Lebbink dat zij vijfentwintig jaar werkt bij Bouwmarkt De Tolbrug in Toldijk.

De dag begon feestelijk voor haar met een rit van haar huis naar De Tolbrug in een Morris Minor. Hier werd ze welkom geheten en gefeliciteerd door een aantal medewerkers van De Tolbrug. Enkele bekenden van Danielle die op de hoogte waren van het jubileum waren ook aanwezig bij dit feestelijke moment.
Het begon allemaal 25 jaar geleden toen ze de MEAO had afgerond. Ze had al wat 'warmgedraaid' met vakantiewerk bij De Tolbrug. Daarna kwam ze in vaste dienst. Antoon Snelder was blij met zo'n betrokken medewerker. Danielle was al snel vertrouwd met alle ins en outs bij de bouwmarkt.
Na haar trouwen en de geboorte van hun zoon Robbin bleef ze parttime bij de Tolbrug werken. Ze is een allround medewerker. Haar specialisatie is het bouwen van kasten. Een echte 'bouwvrouw'. Zoals de tekst op het T-shirt dat ze vanochtend kreeg: 'Als Danielle het niet kan maken, hebben we allemaal een probleem'. Een mooi compliment voor Danielle.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant