'Fiets de Boer op' routes gaan ook door bosrijk gebied. Foto: Rikie Menkveld
'Fiets de Boer op' routes gaan ook door bosrijk gebied. Foto: Rikie Menkveld

Deuren van bedrijven open tijdens 'Fiets de Boer op'

Algemeen

ZELHEM/HALLE – Stichting de Boer Op Zelhem-Halle organiseert twee fietstochten onder de naam 'Fiets de Boer op'. Fietsen en bedrijven bezoeken kan dit jaar zaterdag 28 juli in Zelhem en omgeving en woensdag 8 augustus in Halle en omgeving. Op deze dagen zetten dan ongeveer vijf agrarische en aanverwante bedrijven hun deuren open, zodat de deelnemers een kijkje kunnen nemen achter de schermen.

De belangstelling en deelname hiervoor is erg groot, zowel van de lokale bevolking als van de vakantiegangers. Tijdens deze gezellige dagen met veel sociale contacten, zijn de weergoden meestal ook wel goed gezind.

Dit jaar zijn het twee mooie routes langs diverse bedrijven, van ongeveer 35 kilometer. Wie wil weten welke bedrijven dit zijn, komt gezellig meefietsen op zaterdag 28 juli in Zelhem en omgeving. Start is dan bij Eetcafe Bi-j Nolda, Dr. Grashuisstraat 3 in Zelhem. Voor de fietstocht in Halle en omgeving woensdag 8 augustus is de start bij Eetcafe De Woage, Dorpsstraat 21 in Halle. Opgave vooraf is niet nodig. Voor info bertusenrikie@gmail.com of telefoonnummer 0314-621694.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant