Marise den Bakker in het Theater onder de Molen. Foto: Patrick Riethorst
Marise den Bakker in het Theater onder de Molen. Foto: Patrick Riethorst

Muzikaal zomercarrousel met Unplugged Matters en Marise den Bakker

Algemeen

VORDEN/LINDE – In het Theater onder de Molen worden op acht woensdagavonden deze zomer: 4, 11, 18 en 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus voorstellingen gegeven tijdens de zomercaroussel. Op woensdag 4 juli start het programma met Unplugged Matters en Marise den Bakker.

Unplugged Matters brengt, semi-akoestisch en op geheel eigen wijze een repertoire dat varieert vanaf de jaren zestig tot vandaag.
Singer-songwriter Marise Den Bakker speelt gitaar en piano en zingt. Ze vindt haar passie in het schrijven van liedjes die de juiste snaar raken. Deze avond brengt zij een aantal van haar mooiste en ontroerende songs. Op nieuwjaarsdag mocht zij haar opwachting maken bij een nieuwjaarsconcert op televisie en recent is ze aangenomen op de Herman Brood Academie.

Deze voorstelling is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro. Tijdens de zomercaroussel is het eerste kopje koffie met een stukje van de zelfgebakken zogenoemde 'molenkoek' gratis. Een 'Zomercarrouselkaart' voor alle acht voorstellingen kost 50 euro. Reserveren kan via de website.
Voor bewoners van De Wehme bestaat dit jaar de mogelijkheid om gehaald en gebracht worden; hiervoor intekenen kan in de eetzaal.


www.theateronderdemolen.nl

Unplugged Matters. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant