Kasteel Hackfort. Foto: PR
Kasteel Hackfort. Foto: PR
advertorial

Met Kunst en Antiek naar Hackfort

Algemeen

VORDEN - De zevende restauratie- en taxatiebeurs vindt op 23 en 24 juni plaats in de Van Westerholtzaal van Kasteel Hackfort in Vorden. De beurs is geopend van 10.30 tot 17.00 uur. Entree en parkeren zijn gratis.

Dat weekend staan er negen restauratoren van verschillende disciplines en een taxateur voor u klaar, om u te informeren over de mogelijkheden voor restauratie, en de waarde van u kostbare en/of dierbare stukken kunst en antiek.
Hier blijkt best behoefte aan te zijn: vaak liggen voorwerpen al jarenlang beschadigd in de kast omdat men niet weet waar er mee naar toe te gaan voor herstel.
Breng dus deze kunstvoorwerpen mee, en vraag geheel vrijblijvend advies aan de experts die  op deze beurs staan, en wie weet is het de moeite waard ze weer in goede conditie te laten brengen, zodat u er weer van kunt genieten.

De restauratoren en hun disciplines zijn: Noor Camstra: aardewerk, steengoed en porselein, Michiel van den Ent, meubels, Freddy van Geffen: lijsten, Olly Hassoldt: ivoor, schildpad, hoorn, parelmoer, antieke sieraden, Marjolein Homan Free: textiel, Rob van Leeuwen: schilderijen, Marije Meddeler: metalen, Robert Schilten: uurwerken, Annebet Tannemaat: boeken, en Fred Wiersema: taxaties.

Brasserie 'De Keuken van Hackfort', gevestigd in het voormalige koetshuis, is geopend voor een hapje of drankje.

Adres: Baakseweg 6, 7251 RH  Vorden
Website: www.restauratieentaxatiebeurs.nl
E-mail: info@restauratieentaxatiebeurs.nl
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant