Beachvolleybaltoernooi in de Rouwenhorst-arena. Foto: WIK Steenderen
Beachvolleybaltoernooi in de Rouwenhorst-arena. Foto: WIK Steenderen

Volleybalvereniging WIK gaat back to the beach

STEENDEREN - In het weekend van 8, 9 en 10 juni biedt Volleybalvereniging WIK in Steenderen een echt beach-gevoel. Zij tovert het terrein van de familie Rouwenhorst, de Rouwenhorst-Arena, aan de Landlustweg 12a in Steenderen dan om tot een heus beachvolleybal oord. Inclusief veel zand, (hopelijk) veel zon, gezelligheid, muziek, sport en feest. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Back to the beach is zeker geen stap terug, het is juist een stap vooruit. Er nemen dit jaar meer teams dan ooit deel aan het gezelligste beachvolleybaltoernooi van de Achterhoek, het aantal teams staat op 90. Gaat de sfeer en de kwaliteit van het toernooi er dan niet op achteruit? Herbert Rouwenhorst, voorzitter Volleybalvereniging WIK: "Nee, zeker niet. Het toernooi blijft laagdrempelig en persoonlijk. Er is genoeg ruimte voor de velden én voor de bezoekers. Iedereen kan relaxed genieten van een heerlijk sportweekend aan het WIK-strand. We doen als organisatie onze uiterste best om het voor iedereen, deelnemers en toeschouwers, zo aangenaam mogelijk te maken."

Vrijdag 8 juni: sportdag voor basisscholen
Leerlingen van de basisscholen uit Toldijk en Steenderen komen kennis maken met de vereniging en met het volleyballen op zand. In samenwerking met de scholen organiseert WIK een sportieve dag, waarbij de leerlingen in een toernooivorm leren volleyballen.

Zaterdag 9 juni: beachsporten, WIK-sportcafé en beachfeest
Vanaf 16.00 uur is het mogelijk om te beachvolleyballen of voetvolleyballen op het zand, maar aanmoedigen en toekijken kan ook. De bar is geopend en DJ Roan zorgt voor de muziek. Sponsoren en ondernemers uit de omgeving van Steenderen zijn van harte welkom in het WIK-sportcafé met als doel om samen terug te kijken op een sportief volleybalseizoen.

Zondag 10 juni: de strijd om de hoofdprijzen
De zondag is de dag van het spectaculaire beachtoernooi. 90 dames-, heren-, mix- en jeugdteams gaan de strijd met elkaar aan om de felbegeerde hoofdprijzen in de wacht te slepen. Ook is er ieder jaar een miniveld, waar de allerkleinste volleyballers van WIK hun kunsten vertonen. De dag wordt afgesloten met een grote barbecue.


www.wiksteenderen.nl

WIKBEACH via Facebook

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden