Louke, Emme, Dewi, Elise, Carmen en Kim   Foto: Mandy Mennink
Louke, Emme, Dewi, Elise, Carmen en Kim Foto: Mandy Mennink

Grote deelname regiofinale door turnsters DOG Baak

Algemeen

BAAK/WINTERSWIJK - Zaterdag 26 mei werd in een bloedhete turnhal in Winterswijk de regiofinale 5e divisie geturnd. Maar liefst tien DOG-turnsters hadden zich weten te plaatsen voor deze wedstrijd waarin de beste turnsters uit heel Gelderland Oost elkaar tegenkomen

Van de instap turnsters werd Kim Roerdink twintigste, Emme Jolink veertiende. Net daarboven stond Dewi Franken op een dertiende plaats. Carmen Brouwer werd elfde en Elise Attema achtste. Eerstejaars jeugd Louke Woestenenk behaalde een negende plaats.
Tijdens de tweede wedstrijdronde was het de beurt aan Mila Potic. Ze eindigde als negende bij de tweedejaars jeugdturnsters. Ilse Heebink eindige als twintigste.
In de laatste wedstrijdronde kwamen de pupillen 2 in actie. Suzan Horsting werd twintigste en Bente Reindsen Bente eindigde als zevende.
Prima prestaties in allemaal grote groepen deelnemers; de turnsters kunnen terug kijken op een succesvol seizoen. Donderdag 28 juni zal de turnselectie nog een demo geven tijdens de zwemvierdaagse op het zwembad in Steenderen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant